Falcker Innovations B.V. is een softwarebedrijf ontstaan ​​vanuit de Rotterdamse haven. We ontwikkelen state-of-the-art oplossingen voor de zorg voor digitale activa om tekortkomingen en degradatie van activa op te sporen. Wij richten ons op petrochemische & energiebedrijven.


 

Vortex Technology Services biedt consultancy en ondersteuning op het gebied van professioneel gebruik van onbemande luchtvaartuigen (drones). Middels onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij bedrijven en organisaties bij een gestroomlijnde en veilige implementatie van drones binnen hun vakgebied en zoeken wij, in samenspraak met u, de beste oplossing voor uw probleem. 


Rentacs is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van drinkwaterinstallaties in het kader van legionella preventie/bestrijding en drinkwaterkwaliteit. Tevens het reinigen van boilers en onze ruimte desinfecties (Dry Misting). Wij staan bekend snel te kunnen schakelen, onze goede service en hoge kwaliteit.


ASG begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van kapitaalintensieve technische apparatuur (assets) binnen de industriële markt. Onze focus ligt op vloeibare bulkopslag.